Kotisivuni Internetin kaiken tietävään maailmaan!
Kotisivuni Internetin kaiken tietävään maailmaan!

Työhön

Alla on listattuina tunnetuimpia rekrykanavia, joista löytyy useita satoja avoimena olevia työtehtäviä. Lisäksi löydät Googlaamalla useimpien yhtiöiden, kuntien, laitosten, virastojen ja yhdistysten omilta nettisivuilta avoimet työpaikat.

Linkit päivitetty 31.08.2023

Academic Work
Korkeakoulutettuja työntekijöitä valtakunnallisesti, lähinnä tekniselle ja kaupalliselle alalle. Töitä opiskelujen oheen, valmistuneille sekä jo uralla edenneille.

Adecco Oy
Maailman laajuinen henkilöstöpalveluyritys. Useita eri toimialoja ja eritasoisia työtehtäviä. Mahdollista työllistyä myös ulkomaille.

Adiente Oy
Pääkaupunkiseudulla toimiva rekrytointiyritys. Etsii pääasiassa korkeakoulutettuja insinöörejä, diplomi-insinöörejä, ekonomeja mutta myös avustavia toimistotyöntekijöitä.

AFRY
Time for something new?
We believe that change happens when people with brave ideas come together. Browse our available positions to find your new challenge.

Barona
Valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys, joka toimii myös Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Puolassa.
Toimialat ovat asiakaspalvelu, taloushallinto, HR ja hallinto, rakennus, tuotanto, kunnossapito, engineering, IT, logistiikka ja myynti.

Biisoni
Valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Toimialoina rakennus ja sähkö, teollisuus, elintarvike, ICT, toimisto ja hallinto, myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu.

Businesslike Oy
Pääkaupunkiseudulla toimiva toimistoalan tehtäviin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Toimialat ovat taloushallinto ja rahoitus, myynti, markkinointi ja viestintä, asiakaspalvelu, yleishallinto ja HR, IT / help desk -tehtävät, osto, logistiikka, vienti ja tuonti

Canvas Oy
Pääsääntöisesti Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla toimiva henkilöratkaisuihin erikoistunut yritys. Toimialoina toimistotyöt, rakentaminen, teollisuus, kuljetus ja logistiikka sekä palvelualat.

CareerJet
Careerjet on hakukone työpaikan etsintään. Hakukoneella löydät tuhansia työpaikkoja ja voit rajata hakuasi erilaisilla hakutekijöillä.

Carrot Oy
Valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Toimialat ovat teollisuus, palveluala, logistiikka ja toimistopalvelut.

Citywork
Valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Toimialat ovat kauppa, logistiikka, teollisuus, rakennus ja kiinteistö sekä avustajapalvelut.

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Useita eri toimialoja ja eritasoisia työtehtäviä.

Compass Human Resources Group
Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Iso-Britanniassa toimivan henkilöstöpalveluyritys, joka on erikoistunut asiantuntijoiden ja ylemmän johdon rekrytointiin.

Contact Forum Työpaikat
Suomen vanhin ja suurin korkeakouluopiskelijoiden rekrytointi- ja työelämätapahtuma

Eezy Oyj
Eezy on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle. Valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Toimialat: taloushallinto, toimisto, myynti, markkinointi, viestintä, ravintola ja catering, hotelli- ja majoitus, kauppa ja palvelu, kiinteistönhuolto ja siivous, logistiikka, varasto, teknologiateollisuus, rakennusteollisuus, muu teollisuus, hoiva- ja sosiaaliala sekä terveydenhuolto.

Eilakaisla
Puoli Suomea käsittävä rekrytointipalvelu useammalta toimialalta.

Enersense
Teollisuuden projekteihin erikoistunut rekrytoinnin ja resurssienhallinnan asiantuntija, joka toimii Suomessa ja Euroopassa.

Experis
ManpowerGroupiin kuuluva kansainvälinen henkilöstöpalveluyritys, toimii Suomessa valtakunnallisesti. On erikoistunut johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja resursointiratkaisuihin (IT- ja insinööriala, taloushallinto, myynti, markkinointi, viestintä, henkilöstöhallinto).

Folka Henkilöstöpalvelut
Toimialat teollisuus, rakennus, talotekniikka, logistiikka ja palvelualat. Työpaikkoja valtakunnallisesti johto- ja asiantuntijatehtäviin, toimihenkilötasolle sekä suorittavalle tasolle.

Go On Finland Oy
Valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Toimialat ovat logistiikka, rakennus, teollisuus, toimistopalvelut, kauppa, asiakaspalvelu sekä sosiaali- ja terveysala.

Henkilöstöpalvelu Heimo
Pääkaupunkiseudulla ja Lahdessa toimiva yritys, jonka toimialoina mm. palveluala, rakennus ja teollisuus.

HUB Logistics
Logistiikkapalveluyritys, joka välittää työntekijöitä erilaisiin logistiikka-alan tehtäviin. Yritys toimii Suomessa, Venäjällä ja Puolassa.

Indeed
Indeed on maailman työpaikkasivusto, jolla on joka kuukausi yli 250 miljoonaa yksilöllistä kävijää. Indeed asettaa työntekijät etusijalle ja tarjoaa heille mahdollisuuden hakea työpaikkoja, julkaista ansioluetteloja ja vertailla yrityksiä maksutta.

Jobinno
Jobinno on monipuolinen rekrytointiin ja työn kehittämiseen erikoistunut yritys PK-seudulla.

Kaiku HR
Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa toimiva henkilövuokrausyritys. Toimialoina mm. teollisuus, rakennus, IT, toimisto, ravintola-ala, elintarviketeollisuus ja siivous.

Konkari.com
Minkälaisia mahdollisuuksia on tarjolla työntekoon kokeneena asiantuntijana erilaisissa elämäntilanteissa?
Entä miten voisin työnantajana hyödyntää konkareiden osaamista liiketoimintani kehittämiseen?

Kuntarekry
Kuntatyönantajien työpaikat, keikkatyöt, kesätyöt, harjoittelupaikat, oppisopimuspaikat ja työkokeilupaikat

Lead Oy
Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa toimiva henkilövuokrausyritys. Toimialoina Contact Center, asiakaspalvelu, myynti, markkinointi ja muut toimistotehtävät.

Lisäpalvelu
Lisäpalvelu on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, siivous, toimisto, tuotanto, logistiikka ja kaupan ala.

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy
Pääosin pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Toimialoina rakennus- ja talotekniikka, kiinteistö- ja logistiikka sekä toimisto ja palvelut.

Manpower
Manpower Groupiin kuuluva kansainvälinen henkilöstöpalveluyritys, toimii Suomessa valtakunnallisesti ja kaikilla toimialoilla lukuun ottamatta terveydenhoitoalaa.

Maximus
Oletko kokenut rakennusalan ammattilainen tai uraasi aloitteleva tulevaisuuden osaaja? Liity ammattilaistemme joukkoon! Tarjoamme sinulle yhdellä hakemuksella kattavan työnhakukanavan. Laajassa asiakasverkostossamme on jatkuvasti paljon työkohteita auki, joista etsimme juuri sinulle sopivimman määräaikaisen tai vakituisen työpaikan.

Mehiläinen
Terveydenhoito- ja hoivapalveluita, lapsiperheiden kotipalvelua ja lasten hoitopalvelua sekä kotisiivousta Uudellamaalla, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella ja Jyväskylässä.

Medikumppani
Valtakunnallisesti toimiva terveydenhuoltoalan henkilöstöpalveluyritys (lääkärit, hammaslääkärit).

Mercuri Urval
Kansainvälinen henkilöstöpalveluyritys, toimii Suomessa valtakunnallisesti. Toimialat ovat kauppa, energia, rahoitus- ja yrityspalvelut, teollisuus ja tuotanto, terveydenhuolto, rakennus ja kiinteistöt, julkinen sektori, IT, telekommunikaatio, media, kuljetus ja logistiikka.

N-Pro Resources Oy
Energia-, teollisuus- ja meriteollisuusaloille keskittynyt valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys.

Nico
Helsingissä ja Tampereella toimiva ICT-alan henkilöstöpalveluyritys.

Nordic Job Center
Rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaisia koko Suomeen välittävä henkilöstöpalveluyritys.

Paragraaffi Oy
Oikeudellisiin henkilöstöpalveluihin erikoistunut yhtiö. Välittää ja vuokraa juristeja sekä oikeustieteen opiskelijoita juridisen alan työtehtäviin ympäri Suomea.

Poolia
Korkeakoulutettujen asiantuntijoiden rekrytointia ja henkilöstövuokrausta valtakunnallisesti, toimii myös Ruotsissa ja Saksassa.

Projektivoima Oy
Projektivoima on rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys, toimipisteet Helsingissä, Lahdessa ja Kouvolassa.

ProSource Oy
Henkilöstöpalveluyritys, joka on erikoistunut etsimään korkeamman tason avainhenkilöitä johto-, esimies- ja asiantuntijatason tehtäviin. Toimii valtakunnallisesti ja yhteistyökumppanien kautta myös globaalisti.

RentCon Oy
Uudenmaan talousalueella toimiva henkilöstöpalveluyritys, jonka toimialoina on rakennus-, metalli- ja varastoalan tehtävät.

RGT henkilöstöpalvelut
Välittää kuljettajia pääkaupunkiseudulle (taksinkuljettajia, D1 kuljettajia, kuorma-autonkuljettajia).

RTJ-Siivous Ky
Rakennus- ja siivouspalvelualan henkilöstövuokrausta ja urakointia, toimipisteet Helsingissä ja Turussa.

Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys, jonka toimialat ovat rakentaminen, talous, teollisuus, terveydenhuolto ja kaivosteollisuus.

Remmi
Jokaisen, jolla on oikeus ja tahto tehdä työtä Suomessa, tulee päästä itselleen sopivaan työhön. Remmi on uusi työttömien, uutta työtä etsivien ja työnantajien kohtaamispalvelu. Remmi on rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyhtiö, joka toimii kuin hyväntekeväisyysjärjestö. Remmin tuotto käytetään työllisyyden edistämiseen.

Safa
Tällä sivulla voit selata arkkitehtien rekrytointi-ilmoituksia, tai jättää oman verkkotyöpaikkailmoituksen sivulla olevan lomakkeen kautta.

Silver 55+Senior
Silver 55+Senior on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, jonka tehtävänä on varttuneemman työvoiman tehokkaampi työllistyminen ja heidän tarjoamansa työvoimavarannon parempi hyödyntäminen.

SOL henkilöstöpalvelut
Eteläisessä Suomessa toimiva henkilöstöpalveluyritys, toimialat mm. rakennus, teollisuus, tuotanto, kunnossapito, varasto, siivous ja myynti.

Staffer
Tarjoaa töitä logistiikka- tai varastointialalta tai esimerkiksi tuotanto- tai kokoonpanotehtävien puolelta. Rekryfactory välittää sekä tilapäistä että pitkäaikaista työtä erityisesti näille aloille.

StaffMill
Valtakunnallinen rekrytointipalvelu. Yhdistää osaavat tekijät työpaikkoihin jotka sopivat työnhakijan elämän tilanteeseen.. 

Staffpoint
Valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys, jonka toimialat ovat hotelli- ja ravintola, kauppa, contact center, ICT, teollisuus, rakennus, logistiikka, kiinteistöhuolto, turvallisuuspalvelut, matkailu ja sesonki sekä toimistopalvelut.

TE-palvelut
Viranomaispalvelut työnhakijalle ja työnantajalle
Tutustu myös testivaiheessa olevaan Työmarkkinatoriin

Temp-Team
Henkilöstöpalveluyritys, jolla on toimipisteet Helsingissä, Tampereelle ja Jyväskylässä, sekä myös Englannissa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Singaporessa. Toimialat talous, toimisto, myynti, markkinointi, HR, hallinto, johtotehtävät, IT, logistiikka ja tekniikka.

TP Avuksenne Oy
Pääkaupunkiseudulla toimiva henkilöstöpalveluyritys, jonka toimialat ovat postitus-, paino-, sitomo- ja toimistotehtävät sekä logistiikka.

Transval
Transval on Suomen markkinajohtaja ulkoistuslogistiikassa

Työmarkkinatori
Työmarkkinatori on KEHA-keskuksen sekä työ- ja elinkeinoministeriön toteuttama uudenlainen työelämäpalvelu, joka rakentuu vaiheittain. Työmarkkinatori tarjoaa julkisille, yksityisille ja kolmannen sektorin työelämä- ja koulutuspalveluiden tarjoajille sekä eri työnvälitysalustojen työpaikoille yhteisen palvelun.

Työnhakijalle Työmarkkinatori tarjoaa entistä paremmat mahdollisuudet löytää juuri omaa osaamista vastaavaa työtä sekä keinoja oman osaamisen parantamiseen. Työnantaja saa entistä kätevämmät välineet uusien, sopivien työntekijöiden löytämiseen.

Valtiolle
Töihin valtiolle sivuille on koottu kaikki valtiohallinnon avoimet työpaikat.

VPS Henkilöstöpalvelu Ky
Valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys, toimipisteet myös Tallinnassa ja Budapestissa. Toimialat ovat toimisto- ja ITC-tehtävät, taloushallinnon asiantuntijatehtävät, ravintolat ja hotellit, myymälät, teollisuus, varasto- ja kuljetustehtävät, metallityöt, rakennus ja tekniset asiantuntijatehtävät.

Värväämö Oy
Rakennusalan ammattilaisia koko maan alueelle, suorarekrytointia ja henkilöstövuokrausta.

Haastatteluun päästyäsi on hyvä ennakoida mitä haastattelussa kysytään ja miten vastata. Tutustu Duunitorin monipuolisiin työnhakuvinkkeihin.