Kotisivuni Internetin kaiken tietävään maailmaan!
Kotisivuni Internetin kaiken tietävään maailmaan!

Huumorilla

TYÖPAIKAN ROOLIJAKO

KÄKKÄJÄÄRÄ:
Vastustaa kaikkea muutosta. Istuu aina samalla paikalla ja juo samasta kahvimukista. Hän pitää vallitsevaa organisaatiota ja työtapoja ainoana oikeana, paitsi että ennen vanhaan asiat olivat vielä paremmin.

HYPERNANO:
Käkkäjäärän vastakohta. Innostunut visionääri, jonka katse on tiukasti tulevaisuudessa. Hän pursuaa villejä innovatiivisia ideoita. Eiköhän hommata koko perheelle älyvaatteet ja GPS-paikannin.

DYYKKARI:
Rakastaa työpaikan henkisten likakaivojen tonkimista. Dyykkari nauttii ristiriitatilanteista. Hän kaivaa kerta toisensa jälkeen samat ongelmat esiin ja etsii vikoja kollegoista.

PAPATTI:

Työpaikan tietotoimisto, erikoistunut juoruihin. Papatti tietää kuka pettää ketä ja kenen kanssa, kuka sairastaa mitäkin ja kenellä on pullo pöytälaatikossa.

STAND UPPARI:
Supliikkisankari viimeisen päälle. Häneltä irtoaa kasku tilanteessa kuin tilanteessa ja hän saa porukan nauramaan! Tyypillistä on, että hän heittää herjaa muista, mutta ei kestä itseensä kohdistuvia vitsejä.

KAIKKITIETÄVÄ:
Yksi vihatuimmista lajeista. BesserWisser, joka tietää kaikki asiat paremmin kuin kukaan. Yleensä esitelmöi aiheesta, josta ei tiedä höykäsen pöläystä, esim. jos kaikkitietävä mies kuulee puhuttavan sukkahousuista, niin hänellä on otsaa alkaa luennoimaan aiheesta.

GURU:
Mielipidevaikuttaja ja vahva ihminen, jonka sanomisia ja mielipidettä kunnioitetaan ja kuunnellaan aidosti.

EMO:
Ihana ja empaattinen huolehtija, joka hoivaa työkavereitaan kuin poikasiaan. Hän huomaa tarkkasilmäisenä, jos jollakulla on silmät itkusta turvoksissa. Emo keittelee kahvit ja kuuntelee.

MARTTYYRI:
Tekee töitä enemmän kuin laki sallii. Tekee myös muiden töitä ja saattaa kaikkien tietoon, kuinka suuresta uhrauksesta on kyse. Jos kukaan muu ei tiskaa taukohuoneessa, niin marttyyri tiskaa ja valittaa, tiskaa ja valittaa…

KONTTORIKAKADU:
Useimmiten naaraspuolinen. Tätä lajia tavataan vain toimisto-olosuhteissa, sillä kakadu viihtyy lämpimissä ja siisteissä olosuhteissa. Kakadu on se, joka astelee muitta mutkitta kollegoidensa työpisteeseen, istahtaa pöydälle, niin että heilahtaa ja alkaa sirkuttaa. Kakadu puhuu harvemmin mistään työhön liittyvästä. Kakadua kiinnostavat tulevat bileet ja ihana syysmuoti. Hän käy tarkastamassa joka välissä, onko huulipuna kohdallaan.

MÖRÖKÖLLI:
Ei hymyile koskaan ja murjottaa omissa oloissaan. Kun sanot hänelle huomenta, saat urahduksen vastaukseksi. Pysyy visusti poissa kaikista yhteisistä bileistä, esim. pikkujouluista.

UWO (UNIDENTIFIED WORKING OBJECT):
Tästä lajista ei saa mitään otetta. UWO ei puhu henkilökohtaisista asioistaan kenellekään, virnistelee oudoille asioille, eikä naura yhteisille vitseille. UWO ei vetäydy syrjään, kuten mörökölli, mutta ei ole varsinaisesti mukanakaan missään. Hän tulee ja menee vähän miten sattuu, mutta tekee myös jossakin välissä työnsä erinomaisesti.

MUNAHAUKKA/PUKKI:
Kyltymättömiä valloittajia. He testaavat omaa seksuaalista vetovoimaansa hanakasti myös työpaikoilla ja työaikana. Parhaimmillaan he nostavat kollegoidensa itsetuntoa flirttailullaan, mutta pahimmillaan aiheuttavat mustasukkaisuutta ja ahdistusta.

Tilastolukuja jokapäiväisen elämän tiimoilta:

  • Tilastolukuja jokapäiväisen elämän tiimoilta:
  • Tutkimusten mukaan vain 10% suomalaisista omistaa television. Yli puolella on kuitenkin kotonaan erittäin moderni akvaario. Lähde: telehallintokeskus, tv-lupatarkastusosasto.
  • Joka kymmenennellä peruskoululaisella on kotonaan herätyskello, jossa on valmistusvirhe. Lähde: Opettajain ammattiliitto.
  • Mittavien tutkimusten jälkeen on todettu, että yli 60% uusilla urheiluautoilla ajelevista miehistä elää itse asiassa köyhyysrajan alapuolella. Lähde: Liikkuvan poliisin nopeusvalvonta
  • Valtavan suuri enemmistö, yli 80% invalideista kokee ihmeparantumisen astuessaan ulos Inva-paikalle pysäköidystä autostaan. Lähde: YTV, pysäköinninvalvontaosasto.
  • Uutta biologian alalta: reilu 35% koirista käyttää pääravintonaan äidinkielen paperisia kotiaineita. Lähde: Äidinkielen opettajien liitto.
  • Havaintojen mukaan Aleksis Kiven katu on Suomen monimutkaisin katu. 28% siellä liikkuvista miehistä joutuu pysähtelemään jatkuvasti kysyäkseen neuvoja paikallisilta kotirouvilta. Lähde: Poliisi.
  • Suomen nuorisoa mollataan suotta. Yli 60% ns. skinheadeista on itse asiassa pesäpallon innokkaita ystäviä. Lähde: Poliisin mellakantorjuntaosasto.
  • 69% hukatuista lompakoista ei sisältänyt penniäkään rahaa. Lähde: Hgin kaupunki, löytötavaratoimisto.

Outoa mutta totta:

95% mafiamurhien silminnäkijöistä Italiassa on kuuromykkäsokeita. Loput viisi prosenttia taas joutuu muita useammin salaperäisten onnettomuuksien uhreiksi. Lähde: Europol.

Kursseja naisille

Kursseja miehille

Puppulausegeneraattori – Generaattorilla luot nopeasti vakuuttavalta kuulosyavia lauseita kun oma ajatusvirta katkeaa. Kokeile